Business Continuity Consulting este partenerul Dvs. pentru aspectele de securitate ale organizației, oferind o gamă largă de servicii pornind de la elaborarea strategiei, a politicii sau procedurilor necesare și până la conceperea și implementarea unui sistem de management adecvat .
Echipa noastră se dedică furnizării unor valori tangibile prin rezolvarea provocărilor tactice din dezvoltarea și administrarea soluțiilor de securitate și continuitate în afaceri. Fiecare membru al echipei noastre are cel puțin 10 ani de experiență dovedită în domeniu, cu o competență de neegalat. Experiența noastră larg specializată pe domeniul securității și al managementului continuității operațiunilor simplifică sarcinile complexe de dinainte, în timpul și după dezvoltarea programului de continuitate a activităților. 

Orice situație neprevăzută (dezastre naturale, defecțiuni tehnologice, erori umane, atacuri informatice etc.) poate avea un impact major și susținut asupra tuturor companiilor, asupra angajaților și infrastructurilor acestora. Într-un mediu competitiv, puține organizații își permit întreruperi costisitoare ale activității.
Continuitatea serviciilor, a operațiunilor și funcționarea neîntreruptă a resurselor tehnologice este permanent amenințată de noile tehnologii, de evoluția proceselor și de noile oportunități de afaceri. Odată cu integrarea noilor tehnologii informaționale în procesele de prelucrare, transmitere și stocare a datelor, a apărut o serie de amenințări și vulnerabilități ale sistemului informațional.
Printr-o abordare proactivă, bazată pe evaluarea riscurilor, care înglobează controale preventive, detective și corective destinate reducerii acestor riscuri, 

Business Continuity Consulting  poate asigura suportul necesar pe tot parcursul procesului de schimbare și implementare a mecanismelor de asigurare a continuității operațiunilor și afacerii Dvs.

Business Continuity Consulting lucrează îndeaproape cu clienții săi pentru a răspunde la problemele de securitate ale fiecăruia, fără a-i întrerupe capacitatea de a derula operațiunile curente. Serviciile Business Continuity Consulting  nu sunt limitate doar la identificarea și recomandarea unor contramăsuri eficiente, precum reabilitarea vulnerabilităților existente din securitate. Mai degrabă, compania este dedicată în a-și ajuta clienții să dezvolte și să mențină o infrastructură integrată de securitate, care poate preveni și minimaliza efectul viitoarelor breșe de securitate.